ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει με Courier. Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν εξυπηρετείται από την εταιρία Courier θα μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθυμερόν και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 2-3 ημέρες επιπλέον). Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον.
Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Σάββατο από τις 12.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.


Έξοδα αποστολής


Η αποστολή των προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40€. Για παραγγελίες μικρότερες των 40€ υπάρχει χρέωση 2€. Αν η επιθυμητή μέθοδος πληρωμής είναι με αντικαταβολή ή PAYPAL, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.5€. Δεν χρεώνεστε ΚΑΘΟΛΟΥ μεταφορικά κάνοντας κατάθεση σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ). 
Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη ΚΑΙ σε παραγγελίες εκτός Ελλάδας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ (απόδειξη, τιμολόγιο). ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο τηλ. 210 7701250 για την διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

** ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ από την παραγγελία σας πραγματοποιείται εντός 10-14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής των υποδημάτων στην έδρα μας και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο:

Α) Σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Πειραιώς ή της Eurobank,

Β) Με βασική προϋπόθεση ότι τα υποδήματα είναι στην αρχική τους κατάσταση με πλήρη συσκευασία και χωρίς να φέρουν φθορές

Επιπλέον τονίζουμε ότι θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής, όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία εξαρτώνται από την περιοχή στην οποία έχουν σταλεί τα υποδήματα και τις χρεώσεις της εταιρίας ταχυμεταφοράς με την οποία σας έχουν αποσταλεί.

Επιπρόσθετα δεν γίνονται επιστροφές ή αλλαγές στα υποδήματα της κατηγορίας STOCK ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και των κατηγοριών ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε κάθε σχετική ενότητα

Λανθασμένη παραγγελία ή ελαττωματικό προϊόν: Η εταιρία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να παραλάβετε το σωστό προϊόν. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό σχέδιο, χρώμα, νούμερο από αυτό που παραγγείλατε ή φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, δικαιούστε να επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ το προϊόν. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επιστροφές που αφορούν χώρες του εξωτερικού τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

** ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ από την πλευρά του πελάτη, και  η επικοινωνία μαζί του καθίσταται αδύνατη βάση των στοιχείων που έδωσε κατά την εγγραφή του στο e-shop, αυτομάτως θα τον εντάσσουν σε λίστα ειδικής διαχείρισης για μελλοντικές του παραγγελίες. Ως εκ τούτου δεν θα εκτελούνται επόμενες παραγγελίες του εάν πρώτα δεν προβεί σε κατάθεση όλου του ποσού της παραγγελίας μαζί με τα έξοδα αποστολής σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος.


Αλλαγή προϊόντος 


Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν καλύπτει τις προσδοκίες σας, δικαιούστε να το αντικατάστήσετε με άλλο της αρεσκείας σας. Και σ’αυτήν την περίπτωση η επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για μια φορά ΜΟΝΟ για περιοχές εντός Ελλάδος.

Όταν η αλλαγή προϊόντος αφορά χώρες εκτός Ελλάδος ο πελάτης επιβαρύνεται με το συνολικό κόστος εξόδων.
Προσφορές
Ενδέχεται σε κάποια προϊόντα που είναι σε προσφορά να μην γίνεται δεκτή η επιστροφή προιόντος πλην της περιπτώσεως ελλατωματικού προϊόντος. Στα προϊόντα που δεν θα γίνονται δεκτές οι επιστροφές, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση στην περιγραφή του προϊόντος.
Αλλαγές προϊόντων γίνονται μόνο με την εταιρία που παραλάβατε την παραγγελία σας ( FIS COURIER, ACS ή ΕΛΤΑ)
Εναλλακτικά ο πελάτης αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την διαδικασία αντικατάστασης.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται δωρεάν για τον πελάτη ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις, παράπονα ή επισημάνσεις μέσω τηλεφώνου στο                                                                                210 7701 250  Δευ.Τετ.Σαβ.09:00-14:30  Τρ.Πεμ.Παρ. 09:00-14:00 17:00-20:30 
ή μέσω e-mail στην φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: +30.210 7701250 / INFO@THESHOEFACTORY.GR
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 6 - 8 & ΠΕΡΣΕΠΟΛΕΩΣ ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΚ 15771

αρχείο λήψης.png
logo_mous3.jpg

©2018 by theshoefactory.gr. Proudly created by intelligent corporation

0
  • theshoefactory.gr facebook
  • THE SHOEFACTORY.GR INSTAGRAM
  • THESHOEFACTORY.GR TWITTER
  • THESHOEFACTORY.GR PINTEREST
THE SHOE FACTORY, THESHOEFACTORY.GR, παπουτσια αντρικα και γυναικεια, παδικα παπουτσια, μεγαλες πρσφορες σε παπουτσια