ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εισαγωγή

Εμείς στο theshoefactory.gr σεβόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε και δείχνουμε μεγάλη αφοσίωση στους τρόπους και τα μέσα για την επαρκή τους προστασία, σύμφωνα με τον τελευταίο ευρωπαϊκό  κανονισμό για την προστασία δεδομένων  2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation) , με τον οποίο  έχουμε εναρμονιστεί πλήρως. Η πολιτική απορρήτου μας αντανακλά τις υφιστάμενες παγκόσμιες αρχές και τους ψηφισμένους κανονισμούς περί διαχείρισης προσωπικών δεδομένων με ότι συνεπάγεται. Έχει δε απώτερο σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και κυρίως πως τα χρησιμοποιούμε. Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε τα προϊόντα μας μέσω του φυσικού μας σημείου πώλησης, μέσω τηλεφώνου, εφαρμογών ή μέσω του ιστότοπού μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το site διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η  χρήση/επίσκεψη από οποιονδήποτε συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

 

Ποιοί είμαστε

Το theshoefactory.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης υποδημάτων και αξεσουάρ του φυσικού καταστήματος/ατομικής επιχείρησης  με την επωνυμία <<Kazual>>  το οποίο εδρεύει στην οδό Χαριλάου Μούσκου 6-8 Άνω Ιλίσια Αθηνών. Η δραστηριότητά μας είναι οριοθετημένη για πωλήσεις στην ευρύτερη γεωγραφική ζώνη της Ελληνικής επικράτειας.

 

Η δική σας ασφάλεια

Όταν κάνετε κάποια αγορά από εμάς ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουμε ως προτεραιότητα, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές αντικατοπτρίζονται στις επιχειρηματικές μας αποφάσεις.

Η Πολιτική Απορρήτου της επιχείρησής  μας  περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους. Η επιχείρησή μας συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως. Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα στοιχεία που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies. Επιπλέον δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε τροποποίηση στην πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων , εάν αυτή κριθεί απαραίτητη από μεταγενέστερες αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία.

 

Συλλογή και αποθήκευση δεδομένων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα μας επιτρέπει να διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε εσάς με τις προδιαγραφές και τους κανόνες λειτουργίας του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα δεδομένα σας μπορεί να αποθηκεύονται στα αποθηκευτικά μέσα που διαθέτει η Wix.com, στις βάσεις δεδομένων που διατηρούν και στις διάφορες εφαρμογές διαχείρισης που χρησιμοποιούν. Αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς servers με ισχυρά τεχνικά μέσα και πρωτόκολλα firewalls. Για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Wix.com μπορείτε να μπείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.wix.com/about/privacy

 

Όταν επισκέπτεστε ένα από τα σημεία πώλησης μας (π.χ. το φυσικό μας κατάστημα, ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος από το κατάστημά μας ή με την πρώτη εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, π.χ. όταν κάνετε  ένα σχόλιο στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram), κάνετε εγγραφή στο newsletter μας, συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό μας κλπ.

  • Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.

  • Πληροφορίες συσκευής.

  • Πληροφορίες ταυτοποίησης και αυθεντικότητας στοιχείων που έχουν να κάνουν με τις πληρωμές και τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές  (όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών)

  • Πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την καταγραφή της περιήγησής σας και τις προτιμήσεις σας όσων αφορά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (π.χ ποιές κατηγορίες μας σας άρεσαν περισσότερο, πόσες φορές επισκεφτήκατε συγκεκριμένες σελίδες ή προϊόντα μας, ποιες δημοσιεύσεις μας σας άρεσαν περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα κτλ)

  • Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.

  • Τοποθεσία.

 

Περιπτώσεις στις οποίες σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα στο φυσικό και το ηλεκτρονικό μας κατάστημά ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (call center).

  • Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.

  • Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ και διαφημιστικές μας καμπάνιες

  • Όταν εγγράφεστε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας με ηλεκτρονικό τρόπο

  • Όταν συμμετέχετε σε έναν από τους διαγωνισμούς μας (φυσικούς στο κατάστημά μας ή ηλεκτρονικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

  • Όταν υποβάλλετε αιτήματα ή επιθυμείτε after sale support

  • Όταν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής νόμων και κανονισμών προς επίλυση ζητημάτων  ή συμμόρφωση σε ψηφισμένες ευρωπαϊκές οδηγίες

 

Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν πρόκειται να συνάψουμε μία σύμβαση μαζί σας ή για συγκεκριμένους σκοπούς, μεταξύ άλλων όπως:

  • επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών για προϊόντα που έχετε αγοράσει ή για επιστροφή χρημάτων.

  • προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα  μας ή με υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για τα ακόλουθα:

  • ενημέρωση πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο

  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, διαγωνισμούς, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.

  • για την ανταμοιβή σας, στο πλαίσιο συμμέτοχης στα προγράμματα επιβράβευσης της επιχείρησης.

 

Έννομο συμφέρον

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου είναι απαραίτητο βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας ως επιχείρηση για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας, να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα σας

  • να απαντάμε σε ερωτήσεις, παράπονα, απαιτήσεις και σχόλια

  • να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές ή τους λογαριασμούς σας

  • να σας παρέχουμε υλικό που σας ενδιαφέρει και να κάνετε πλοήγηση στους ιστότοπους μας

  • να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες (στις οποίες βασιζόμαστε στη συγκατάθεση σας), π.χ. να προσαρμόζουμε τις επικοινωνίες ή να στέλνουμε στοχευμένα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων και πλατφόρμες τρίτων

  • να διεξάγουμε κάποιες αναλύσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης των τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης

  • να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε περισσότερα για εσάς ως πελάτες, για τα προϊόντα που καταναλώνετε, για τον τρόπο με τον οποίο τα καταναλώνετε και τα ψωνίζετε, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα

  • να λειτουργούμε, να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε την εμπορική μας δραστηριότητα,

  • να συμμορφωνόμαστε με τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (για παράδειγμα, όταν μας ζητήσετε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αυτό το αρχείο στις λίστες κατάργησης προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας)

  • να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα (για παράδειγμα σε σχέση με έρευνα από δημόσια αρχή), όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή καθήκον

  • να διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων συνεργατών

  • για την προστασία, τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων

  • για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

 

Συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις και αρχές τήρησης

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως:

  • να σας εντοπίσουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας

  • να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς

  • να βοηθήσουμε δημόσια αρχή, π.χ. αστυνομία.

 

Στα πλαίσια διαφύλαξης του προσωπικού χαρακτήρα των στοιχείων που μας εμπιστεύεστε, η επιχείρησή μας δεν θα τα μεταβιβάζει σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) για κανένα λόγο εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται από το νόμο και αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές.

Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους, ενώ σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους, το theshoefactory.gr θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας στο info@theshoefactory.gr για να ενημερωθεί αν υπάρχει αρχείο με τα στοιχεία του, ενώ μπορεί να τα αλλάξει και να διαγραφεί από τις λίστες όποτε το επιθυμεί.

 

Για το δικό σας «όφελος»

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το δικό σας «όφελος» για παράδειγμα:

  • χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για σκοπούς όπως:

  1. εξατομίκευση της εμπειρίας των επισκεπτών μας στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου

  2. παροχή υλικού (συμπεριλαμβανομένη και της διαφήμισης) προσαρμοσμένο στο δικό σας ενδιαφέρον και στο τρόπο με τον οποίο περιηγείστε στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου

  3. τη σωστή διαχείριση της επιχείρησης μας.

  4. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας, να διαχειριστούμε τις ηλεκτρονικές (διαδικτύου) υπηρεσίες, να εντοπίσουμε τους χρήστες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο, να στοχεύσουμε στη διαφήμιση και να συγκεντρώσουμε δημογραφικές πληροφορίες για εσάς. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για να καθορίσουμε τα πρότυπα χρήσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας.

  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που αποκτάμε για εσάς και με άλλους τρόπους, για τους οποίους σας ενημερώνουμε τη στιγμή που συλλέγονται τα δεδομένα σας, έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

 

Ηλεκτρονικές συναλλαγές

Όλες οι πύλες πληρωμής που παρέχονται από την Wix.com και χρησιμοποιούνται από την επιχείρησή μας ακολουθούν της προδιαγραφές του πρωτύπου PCI-DSS όπως αυτές καθορίζονται από το PCI Security Standards Council, μία ενωτική προσπάθεια που έχει γίνει από μεγάλα brands όπως η Visa, Mastercard, American Express και Discover. Οι προδιαγραφές του PCI-DSS βοηθούν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών πιστωτικών καρτών που συλλέγονται από το κατάστημά μας και χρησιμοποιούνται στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Επιπρόσθετα η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών Braintree και τις υπηρεσίες της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.com. Για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου για την κάθε μία από αυτές εισέλθετε στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.braintreepayments.com/en-gr

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

 

Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με παρόχους, προμηθευτές και οργανισμούς, οι οποίοι μπορούν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας, αλλά με την προϋπόθεση ότι τηρούν τους κανόνες ασφαλείας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μοιραζόμαστε μόνο πληροφορίες που τους επιτρέπουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εμάς ή να διευκολύνουμε την παροχή των υπηρεσιών τους σε εσάς. Για παράδειγμα, ορισμένοι από τους παρόχους υπηρεσιών μας προβάλουν διαφημίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και για τα προϊόντα των συνεργατών μας, των προμηθευτών μας και τρίτων μερών. Με την προϋπόθεση ότι εσείς έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας και αποδέχεστε να ενημερώνεστε για τις προωθητικές μας ενέργειες, ενδέχεται να δείτε διαφήμιση στο διαδίκτυο που έχουμε τοποθετήσει στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή στις διαδραστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

 

Άλλοι οργανισμοί και άτομα

Μπορούμε σε ορισμένες περιπτώσεις να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους οργανισμούς. Για παράδειγμα:

  • Εάν μας ζητηθεί για παράδειγμα από μια δημόσια ή ρυθμιστική αρχή όπως η αστυνομία ή το υπουργείο εργασίας, τότε είμαστε υποχρεωμένοι με βάση τους κώδικες δεοντολογίας να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες με οργανισμούς πρόληψης κατά της απάτης για την αποφυγή πιθανών τέτοιων ενεργειών (π.χ. Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος)

  • Απαντώντας σε αιτήματα ατόμων (ή αντιπροσώπων τους) που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους ή τα δικαιώματα των άλλων.

 

Πρόσθετα κοινωνικών δικτύων

Οι Υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν πρόσθετα κοινωνικών δικτύων ("Πρόσθετα"). Όταν χρησιμοποιείτε μια Υπηρεσία που περιέχει Πρόσθετα, οι πληροφορίες μπορεί να μεταφέρονται απευθείας από τη συσκευή σας στον πάροχο του κοινωνικού δικτύου. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από το Πρόσθετο. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο, η από μέρους σας χρήση της Υπηρεσίας μπορεί να αναφέρεται στο λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο. Εάν αλληλεπιδράσετε με τα Πρόσθετα, για παράδειγμα κάνοντας κλικ στις επιλογές "Μου αρέσει", "Ακολουθώ" ή "Κοινοποίηση" ή εισαγάγετε κάποιο σχόλιο, οι πληροφορίες ενδέχεται να εμφανιστούν αυτόματα στο προφίλ σας στο κοινωνικό δίκτυο. Ακόμα και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο κοινωνικό δίκτυο, είναι πιθανό τα Πρόσθετα να μεταδώσουν τη διεύθυνση IP στους παρόχους του κοινωνικού δικτύου. Αυτό θα πρέπει να το λαμβάνετε υπόψη κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας.
Για πληροφορίες σχετικά με τους παρόχους κοινωνικών δικτύων των Προσθηκών που χρησιμοποιούνται στις Υπηρεσίες μας (Πάροχοι) δείτε παρακάτω:

Πάροχοι Προσθηκών που χρησιμοποιούνται στις Υπηρεσίες μας Εάν είστε μέλος ενός ή περισσότερων από τα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα και δεν θέλετε ο Πάροχος να συνδέει τα δεδομένα που αφορούν την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας με τα δεδομένα μέλους που είναι ήδη αποθηκευμένα από τον Πάροχο, αποσυνδεθείτε από το κοινωνικό δίκτυο προτού χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

Facebook Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland (“Facebook”). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/about/privacy/.

Google+ Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου της Google, στη διεύθυνση https://www.google.com/privacy.

LinkedIn Υπεύθυνος Επεξεργασίας: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Ireland (“LinkedIn”). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του LinkedIn, στη διεύθυνση http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv.

Twitter Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (“Twitter”). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του Twitter, στη διεύθυνση https://twitter.com/privacy.

YouTube Υπεύθυνος Επεξεργασίας: YouTube, LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του YouTube, στη διεύθυνση https://www.youtube.com/intl/en-GB/yt/about/policies/#community-guidelines

Pinterest Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Pinterest 651 Brannan St, San Francisco, CA 94107 USA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του Pinterest, στη διεύθυνση https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Instagram Υπεύθυνος Επεξεργασίας: 200 Jefferson Dr Menlo Park, CA 94025 United States.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην τοποθεσία web της πολιτικής απορρήτου του Instagram, στη διεύθυνση https://help.instagram.com/155833707900388

 

 

Πολιτική ενεργειών Marketing

Κατά την εγγραφή σας στο πελατολόγιο μας, τις πληροφορίες που μας παρέχετε τις χρησιμοποιούμε για διάφορους λόγους:

• να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές μας

• να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν πρέπει να λάβουμε ή να σας παρέχουμε πρόσθετες πληροφορίες

• να ελέγχουμε κάθε τόσο ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε μηνύματα μάρκετινγκ, εάν έχουμε τη συγκατάθεση σας ή συγκεκριμένο λόγο. Αν έχετε λοιπόν συναινέσει σε αυτό, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω μίας ανάρτησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνυμάτων κειμένου, κοινωνικών μέσων. Επίσης μπορούμε να προωθήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες με ειδοποιήσεις και διαφημίσεις μέσω εφαρμογών. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε έναν επιχειρηματικό ή εμπορικό λόγο για να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας παρόλο που θα σας παρέχουμε πάντα την ευκαιρία να αντιταχθείτε στο μάρκετινγκ. Μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν αγοράσετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες στο μέλλον. Θα σας ζητήσουμε επίσης να το κάνετε αυτό εάν υπάρξουν αλλαγές στη νομοθεσία, τη ρύθμιση ή τη δομή της επιχείρησης μας. Συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το άνοιγμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τα κλικ χρησιμοποιώντας βιομηχανικές τεχνολογίες για να μας βοηθήσετε να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε τα ηλεκτρονικά μας ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε γενικές αποστολές ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος οποιουδήποτε από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι εάν αποχωρήσετε από τη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ από εμάς, πιθανόν να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις συναλλαγές, το λογαριασμό σας, τις έρευνες πελατών και τους διαγωνισμούς που πιθανόν να έχετε εκφράσει ενδιαφέρον.

 

Τα Δικαιώματα σας

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων έχετε τη δυνατότητα να μας ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

 

Πρόσβασης και Ενημέρωσης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.

Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.

Διαγραφής

Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

 

  • Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: info@theshoefactory.gr

  • Μέσω επιστολής στη διεύθυνση: Χαριλάου Μούσκου 6-8 , Άνω Ιλίσια, Τ.Κ 15771 Αθήνα

  • Μέσω του καταστήματός μας με τη φυσική σας παρουσία

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να σας παράσχει, στο μέτρο του τεχνικώς εφικτού, αυτοματοποιημένα μέσα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας και να προβαίνει στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας δωρεάν. Επιπλέον θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η επιχείρησή μας  θα σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.theshoefactory.gr. Αφού σταματήσετε να είστε πελάτης, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για διάστημα έως και 7 ετών.

Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 7 χρόνια, αν δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε για νομικούς, φορολογικούς  ή τεχνικούς λόγους. Στην περίπτωση αυτή, θα διασφαλίσουμε ότι το απόρρητο σας θα προστατεύεται και θα χρησιμοποιείται μόνο για τους σκοπούς αυτούς. Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι παρόντες όροι χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων τους, διέπονται και συμπληρώνονται, όπου είναι αναγκαίο, από το ελληνικό και το κοινοτικό δίκαιο, καθώς και από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, ενώ αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλης των Αθηνών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα theshoefactory.gr και η επιχείρησή μας έχουν ως πάγια επιδίωξη, οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ενδεχομένως από τη χρήση του ή/και την ερμηνεία και εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης, να επιλύονται φιλικά και εξωδικαστικά. Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που ως χρήστης/μέλος εντοπίσετε κάποιο προβληματικό από νομικής ή/και ηθικής πλευράς στοιχείο ή πληροφορία στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στο info@theshoefactory.gr

αρχείο λήψης.png
11888GIAOLA-EMEAgr-640x428.jpg

©2018 by theshoefactory.gr. Proudly created by intelligent corporation

0