• Κάσσα Όλγα

Νέα υπηρεσία “ First try…then buy ! ” για τους πελάτες μαςΤο φυσικό κατάστημα του thesoefactory.gr έθεσε από τις 12 Ιανουαρίου σε εφαρμογή μία νέα και πρωτοποριακή για τους πελάτες του υπηρεσία, προκειμένου να καλύψει τις όποιες ανάγκες τους για προμήθεια υποδημάτων στις συνθήκες του lock down, χωρίς να θέτουν τον εαυτό τους ή τα μέλη της οικογενείας τους σε κίνδυνο.

Πρόκειται για την υπηρεσία “ Fisrt try…then buy! “ η οποία από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε στα social media κανάλια μας, τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον αρκετών.


Η ιδέα υλοποίησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας ξεκίνησε κυρίως με αφορμή την εκτεταμένη παράταση του lock down στη χώρα μας, αλλά και τις δυσκολίες που παρατηρήθηκαν στους πελάτες μας κατά την εφαρμογή του click away - δεδομένου ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα της δοκιμής ενός υποδήματος από την πλευρά τους πριν προβούν στην τελική αγορά.

Το αποτέλεσμα ήταν να πηγαίνει ο πελάτης στο σπίτι του για να το δοκιμάσει και αν δεν του έκανε, θα έπρεπε να κλείσει εκ νέου άλλο ραντεβού για να κάνει την αλλαγή, θέτοντας έτσι πάλι τον εαυτό του και τον περίγυρο σε πρόσθετο κίνδυνο, ιδιαίτερα αν διέμενε σε άλλο δήμο της Αττικής.Πως κάνετε την παραγγελία σας με την υπηρεσία “ First try…then buy!


Η διαδικασία αγορών με την υπηρεσία μας αυτή είναι πάρα πολύ απλή. Βλέπετε στη σελίδα του e-shop μας www.theshoefactory.gr ή στην βιτρίνα του φυσικού μας καταστήματος το υπόδημα που σας ενδιαφέρει. Μας καλείτε στο κατάστημα μας στο τηλέφωνο 210-7701250 και αφού κάνουμε τον τυπικό έλεγχο της διαθεσιμότητας στο νούμερό σας, κλείνουμε ένα ραντεβού για να σας το φέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για δοκιμή στο σπίτι σας αφού πρώτα γίνει η απολύμανσή του για αποφυγή μεταφοράς του ιού. Ερχόμαστε στο χώρο σας με τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας (γάντια-μάσκα) και περιμένουμε να το δοκιμάσετε. Αν σας κάνει το πληρώνετε επί τόπου. Αν όχι το παίρνουμε πίσω και δεν έχετε καμία υποχρέωση απέναντί μας.

Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι ακόμα και το Σαββατοκύριακο υπάρχει πάντα ένα άτομο που απαντά στις τηλεφωνικές σας κλήσεις!Σε ποιες περιοχές είναι ενεργή η υπηρεσία “ First try…then buy!


Για καθαρά πρακτικούς λόγους με την υπηρεσία αυτή μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αποκλειστικά και μόνο δήμους που βρίσκονται γεωγραφικά πολύ κοντά στην έδρα μας.

Σε πρώτο στάδιο εξυπηρετούμε πελάτες που διαμένουν στις περιοχές των Άνω Ιλισίων, Ζωγράφου, Καισαριανής και Γουδιού. Αναμένεται σε δεύτερο στάδιο η επέκτασή του σε Αμπελόκηπους και Παγκράτι.Η εκτέλεση της παραγγελίας πραγματοποιείται από την πλευρά μας χρονικά πολύ γρήγορα. Σας κάνουμε παράδοση αν υπάρχει περιθώριο και αυθημερόν! Ένα ακόμα ατού που έχει η νέα μας αυτή υπηρεσία είναι ότι μπορείτε κατ’εξαίρεση να μας ζητήσετε ένα νούμερο πιο πάνω ή πιο κάτω από αυτό που πιστεύετε ότι σας κάνει και να σας τα φέρουμε και τα δύο να τα δοκιμάσετε για να δείτε πιο έχει καλύτερη εφαρμογή επάνω σας πριν το αγοράσετε.Τα μέτρα ασφαλείας στην υπηρεσία“ First try…then buy!


Κατανοώντας την ανησυχία σας το διάστημα αυτό της πανδημίας για το ποιος και με ποιόν τρόπο μπορεί άθελά του και χωρίς καν να το γνωρίζει να μεταδώσει τον Covid 19 στους γύρω του ακόμα και με το άγγιγμα αντικειμένων, δεν θα βάζαμε σε εφαρμογή κάτι που θα θεωρούνταν ύποπτο ή υπαίτιο για μολυσματική διασπορά.

Άλλωστε η ιδέα υλοποίησης αυτής μας της υπηρεσίας ξεκίνησε και από έναν ακόμα προβληματισμό που είχαμε το τελευταίο διάστημα: Για το αν μπορούμε και εμείς να συμβάλουμε έστω και ελάχιστα με κάποιον τρόπο στην αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιορίζοντας τις μετακινήσεις των πελατών μας προς το κατάστημα κατά το ήμισυ για τη δική τους ασφάλεια, χωρίς όμως να στερηθούν τα υποδήματα που χρειάζονται.

Με την υπηρεσία αυτή θέλουμε να σας κρατήσουμε ασφαλείς και υγιείς και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πριν μπούμε στο σπίτι σας, ακολουθούμε στο κατάστημα μας μια απαραίτητη σειρά ενεργειών απολύμανσης, ενώ για την παράδοση ακολουθούμε κάποια απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.


Συγκεκριμένα:


1) Τα υποδήματα που είναι να παραδοθούν περνάνε πρώτα από απολύμανση με ειδικό σπρέι που δεν καταστρέφει το κατασκευαστικό τους υλικό, ενώ οι εσωτερικοί πάτοι και οι σόλες καθαρίζονται προληπτικά με ειδικά εμποτισμένα πανάκια και


2) Το άτομο που θα σας κάνει την παράδοση έρχεται αυστηρά με γάντια, αντισηπτικό και μάσκα προστασίας - ενώ επιπρόσθετα αν η πολυκατοικία έχει αναρτημένο σημείωμα με απαγορευτικό εισόδου σε ξένους, τότε σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία των ενοίκων και σας δίνουμε τα υποδήματα να τα δοκιμάσετε σπίτι σας, περιμένοντας έξω από την είσοδο του κτιρίου σας είτε την πληρωμή τους, είτε να τα πάρουμε πίσω αν δεν σας κάνουν.


Εν κατακλείδι πιστεύουμε ότι η υπηρεσία μας αυτή θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και ευέλικτη, ιδιαίτερα αν το lock down στο λιανεμπόριο παραταθεί . Άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί από το ξεκίνημα κιόλας της πανδημίας, ότι δεν θα σας αφήσουμε στιγμή χωρίς υποδήματα! Παρόλες τις δυσκολίες και τις όποιες αντιξοότητες, έχουμε καταφέρει να βρίσκουμε μέχρι τώρα ασφαλείς τρόπους για να είμαστε δίπλα σας και να καλύπτουμε τις ανάγκες σας όποτε μας χρειάζεστε!Σύνταξη/Επιμέλεια κειμένων: Κάσσα Όλγα

16 προβολές0 σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: +30.210 7701250 / INFO@THESHOEFACTORY.GR
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 6 - 8 & ΠΕΡΣΕΠΟΛΕΩΣ ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΚ 15771

αρχείο λήψης.png
logo_mous3.jpg

©2018 by theshoefactory.gr. Proudly created by intelligent corporation

0
  • theshoefactory.gr facebook
  • THE SHOEFACTORY.GR INSTAGRAM
  • THESHOEFACTORY.GR TWITTER
  • THESHOEFACTORY.GR PINTEREST
THE SHOE FACTORY, THESHOEFACTORY.GR, παπουτσια αντρικα και γυναικεια, παδικα παπουτσια, μεγαλες πρσφορες σε παπουτσια