Το αμερικανικό brand Everlane δεσμεύεται να πάει χωρίς πλαστικά έως το 2021

Ενημερώθηκε: 1 Δεκ 2018
Το αμερικάνικο brand Everlane κάνει ένα βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την ετικέτα της, αφού δεσμεύτηκε να αφαιρέσει όλα τα παρθένα πλαστικά από τις δραστηριότητές της έως το 2021. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή ενός νέου υλικού - εύστοχα ονομασμένου "ReUse" - από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.


Το ReNew ξεκινάει αυτό το μήνα με τη μορφή μιας συλλογής 13 ενδυμάτων, για άνδρες και γυναίκες, αξίας 55-198 δολαρίων. Η Everlane προμηθεύεται τα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια της από ένα εργοστάσιο στην Ταϊβάν, αλλά βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας και άλλων εργοστασίων ανακύκλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ο πρωταρχικός στόχος της κίνησης είναι να μειώσει την παραγωγή νέου πλαστικού για τη συσκευασία της Everlane, αλλά η εταιρεία ελπίζει να αντικαταστήσει τελείως τη χρήση υφασμάτων από νάιλον και πολυεστέρα με βάση το πετρέλαιο έως το 2021.


Η ανακοίνωσή της αυτή δείχνει ότι οι εταιρείες μόδας αισθάνονται αυξανόμενη πίεση να γίνουν πιο πράσινες, καθώς το ζήτημα της βιωσιμότητας γίνεται ολοένα και περισσότερο επίκαιρο στο τοπίο της βιομηχανίας.


Πηγή:https://fashionunited.com/news/fashion/

6 προβολές0 σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: +30.210 7701250 / INFO@THESHOEFACTORY.GR
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 6 - 8 & ΠΕΡΣΕΠΟΛΕΩΣ ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΚ 15771

αρχείο λήψης.png
logo_mous3.jpg

©2018 by theshoefactory.gr. Proudly created by intelligent corporation

0
  • theshoefactory.gr facebook
  • THE SHOEFACTORY.GR INSTAGRAM
  • THESHOEFACTORY.GR TWITTER
  • THESHOEFACTORY.GR PINTEREST
THE SHOE FACTORY, THESHOEFACTORY.GR, παπουτσια αντρικα και γυναικεια, παδικα παπουτσια, μεγαλες πρσφορες σε παπουτσια