• Κάσσα Όλγα

Το φυσικό κατάστημα του THESHOEFACTORY.GR έγινε Local Pickup Partner της διάσημης πλατφόρμας Wish !

Ενημερώθηκε: 12 Οκτ 2019


Τον φετινό Αύγουστο το κατάστημά μας ανακοίνωσε σε όλους σας την έναρξη της στρατηγικής του συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών Wish.com , ως τοπικοί συνεργάτες και σημείο παραλαβής των παραγγελιών για όσους διαμένουν εντός Αττικής. Στο χρονικό αυτό σημείο θα σας ενημερώσουμε πιο συγκεκριμένα για τις δυνατότητες και όλες τις ευκολίες που θα έχετε όλοι εσείς οι παλιοί αλλά και οι καινούργιοι πελάτες της Wish, καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που θα αποκομίσετε από αυτή μας τη συνεργασία.


Για εσάς που για κάποιον λόγο δεν γνωρίζετε μέχρι τώρα τι ακριβώς είναι η τοποθεσία https://www.wish.com σας αναφέρουμε συνοπτικά ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας e-shop με καταναλωτικά προϊόντα κάθε κατηγορίας, τα οποία έχουν πολύ χαμηλό ή σε ορισμένες περιπτώσεις μηδενικό κόστος αγοράς από την πλευρά σας. Μπορείτε μέσα σε αυτήν να βρείτε από μπρελόκ μέχρι φούρνο μικροκυμάτων…


Τα τελευταία χρόνια η Wish κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις εκατομμυρίων χρηστών μετατρέποντάς το έτσι τα τελευταία δύο χρόνια σε μία από τις πιο δυνατές δικτυακές πλατφόρμες, αυξάνοντας θεαματικά τόσο το ενεργό της πελατολόγιο, όσο και τις πωλήσεις της.


Τα βασικά μειονεκτήματα που συναντούσαν μέχρι τώρα οι χρήστες που ψώνιζαν από αυτήν, ήταν το χρονικό διάστημα για την παραλαβή των προϊόντων (σε αρκετές περιπτώσεις από μία εβδομάδα έως και μήνα) και το κόστος των μεταφορικών , το οποίο κατά συνθήκες άγγιζε σε ύψος το ποσό της συνολικής παραγγελίας, με αποτέλεσμα να ανέβαινε σημαντικά το τελικό κόστος για τον αγοραστή. Αυτά τα δύο προβλήματα λύνονται πλέον με τα Wish Local Pickup Points. Και σε αυτό το σημείο ξεκινά πλέον ο δικός μας ρόλος, χωρίς να αλλάζει καν ο τρόπος που κάνατε τις αγορές σας μέχρι τώρα στην πλατφόρμα της Wish.


Όσοι από εσάς δεν είχατε κατεβάσει μέχρι τώρα την εφαρμογή της Wish στο κινητό σας , τώρα ήρθε ο καιρός να το κάνετε! Θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο αρκετά προϊόντα τα οποία αφού τα βάλετε παραγγελία και τα πληρώσετε με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζατε μέχρι τώρα (paypal ή πιστωτική κάρτα) θα μπορείτε να τα παραλάβετε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ από το κατάστημά μας. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για συσκευές Android, αλλά και στο App Store για όσες υποστηρίζουν λειτουργικό iOS.


Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα έχετε έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν το τελικό σας σύνολο. Επιπλέον κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από εμάς ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ούτε cent παραπάνω! Έρχεστε… παραλαμβάνετε… φεύγετε! Άλλωστε εμείς είμαστε απλά το σημείο παραλαβής σας για τα προϊόντα της Wish. Είναι όμως σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε αποθήκη της Wish, που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε όλη την προϊοντική της γκάμα. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν αδύνατο μιας και διαθέτει χιλιάδες κωδικούς. Το ποιά προϊόντα μπορείτε να παραλάβετε άμεσα θα τα βλέπετε με ειδική σήμανση που θα αναρτά η ίδια η Wish. Σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα σας γνωστοποιούμε τακτικά σε σχετικά post μέσα από τα social media μας τι καινούργιο έχουμε παραλάβει για να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας.

Για εσάς που θα κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή της Wish στο κινητό σας, σας παρέχουμε ένα δωρεάν κουπόνι για να έχετε 50% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία όποιο και αν είναι το ύψος της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τον προνομιακό κωδικό μας.


Η διαδικασία τέλος της παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας είναι ιδιαίτερα απλή. Με το που την ολοκληρώνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Wish θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό με τη μορφή QR Code όπως αυτόν της φωτογραφίας που ακολουθεί. Τον σκανάρουμε εμείς στο κατάστημά μας για να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα των στοιχείων και του περιεχομένου και σας παραδίδουμε τα προϊόντα σας. Έχετε τη δυνατότητα δε να προσέλθετε κατά τις ώρες λειτουργίας μας και βέβαια να γλιτώσετε τις ουρές στα ταχυδρομεία από τα οποία παραλαμβάνατε μέχρι τώρα τις παραγγελίες που βάζατε στην Wish.Επιμέλεια κειμένων:Κάσσα Όλγα

187 προβολές0 σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: +30.210 7701250 / INFO@THESHOEFACTORY.GR
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΟΥΣΚΟΥ 6 - 8 & ΠΕΡΣΕΠΟΛΕΩΣ ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΤΚ 15771

αρχείο λήψης.png
logo_mous3.jpg

©2018 by theshoefactory.gr. Proudly created by intelligent corporation

0
  • theshoefactory.gr facebook
  • THE SHOEFACTORY.GR INSTAGRAM
  • THESHOEFACTORY.GR TWITTER
  • THESHOEFACTORY.GR PINTEREST
THE SHOE FACTORY, THESHOEFACTORY.GR, παπουτσια αντρικα και γυναικεια, παδικα παπουτσια, μεγαλες πρσφορες σε παπουτσια